Post by torhmicsosotor on Mar 6, 2022 4:13:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flippy Knife ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flippy Knife IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać monety generatora kodu ▞▞▞
▞▞▞ Flippy Knife 2022 version ▞▞▞
Świetna
Ja rozumiem jak wyświetlają reklamę którą po 5 sekindach można pominąć nie ale boże grasz minutę i ci wpierdalają 35 sekundową której się nie da pominąć skandal
Anger of stick 5 : zombie Akcija gel
bla bla bla
Flippy Knife Acțiune xlr
Fajnie po prostu odpocząć
Lagi
Uwielbiam tę grę, jest świetna, ale dla mnie bardzo się opóźnia i nie podoba mi się nowa konfiguracja gry ani odblokowywanie trybów, a także nie podoba mi się, że nie ma menu, jest też problem z reklamami jest ich zbyt wiele za każdym razem, gdy coś tam robisz.
Chciałem odznakę
Dobra gra ale najbardziej mnie wkurza to że wszędzie gdzie można twórcy piszą o realistyce , a jej po prostu nie ma.. jak się podrzuci nóż do góry w rl to raczej nie zacznie się obracać i lecieć na 2 półkę w tej grze tak jest. BEZ SENSU
Noże są ładne, ale reklamy zbyt często zakłócają grę.
Za dużo reklam. Rozumiem, że firmy potrzebują pieniędzy, ale to za dużo. Za każdym razem, gdy kończę lub obleję poziom, reklama.
Całkiem przyzwoita gra, fizyka jest fajna, a pieniądze, które płacisz, aby pozbyć się reklam, są tego warte
Zabawne, ale reklamy wyświetlają się zbyt często. Sprawia, że chcesz szybko przestać grać.
Szybko się nudzi
Chujowe w chuj.
Zabawna gra. Cel jest dość niejasny. Kilka reklam za dużo. Reklamy pojawiają się bez ostrzeżenia, podobnie jak oferty dotyczące odblokowywania w trakcie gry w oparciu o reklamy.
To naprawdę zabawne, kiedy zaczynasz grę po raz pierwszy, ale po zdobyciu ponad 12 000 punktów w trybie zręcznościowym zaczynasz rozumieć, jak powtarzalna będzie ta gra
świetna gra dla zabicia czasu. potrzebuje jednak więcej poziomów.Lubię tę grę, ale po każdym osiągnięciu mój wynik resetuje się, więc zostałem aktywowany, gdy miałem ponad 100, otrzymałem osiągnięcie, a następnie mój wynik, na który ciężko pracowałem, zostaje zresetowany
Fajne ale nie rozumiem tych rakiet
Po prosty ekstra gra polecam kazdemu
Zabij czas
Fajne
Fajna przyjemna gra
To po prostu niesamowita gra, nie wiem, co jeszcze powiedzieć.
Flippy Knife Acțiune xlr
Ta gra się zepsuła poprawiła lepsze wszystkie tryby były darmowe, teraz w tej grze jest masa reklam i nawalne mikropłatności
Hhhhhhhhhh&gggggff
Som reklamy daje 1 gwiazdkę
Ładne, ale dla wielu adds
Szczerze mówiąc, podobała mi się ta gra, ale teraz jest po prostu zła i skomplikowana, teraz musimy odblokować wiele trybów, a to pochodzi od kogoś, kto grał w tę grę od lat. :-(
nawet niezłe
Flippy Knife پرتحرک oqc
Gra sama jest bardzo przyjemna, faktem noży nożyc. by się przydało. Dałbym więcej ale co chwilę denerwowały mnie te emą i ich głupie jak i głupie uniemożliwiające swobodną rozgrywkę.
To bardzo uzależniające i zabawne, uwielbiam to
Git Nom w czwartek o 5.00 na słuchawkach na drugiej stronie nie ma w sobie czegoś takiego stanu
Flippy Knife Acțiune xlr
To dobra gra. Trochę ciężko w reklamach, ale poza tym. Dobra gra.
Grakoks
Gra jest super jak się wyłączy internet na nie ma reklam (polecam)
Ta gra jest spoko ale proszę żeby niektóre noże były tańsze