Post by torhmicsosotor on Mar 6, 2022 4:19:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wayward Souls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wayward Souls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ wiele hacków wytrzymałościowych ▞▞▞
▞▞▞ Wayward Souls 2022 version ▞▞▞
Chcę odzyskać moje pieniądze, ta gra nawet nie działa na moim nowym s6, to tylko czarny ekran z dźwiękami
Zabawna gra
Bardzo podoba mi się ta gra, styl artystyczny, różne klasy.Wiedząc, że każdy poziom może mieć nowe ulepszenie, bo kto wie, co naprawdę mnie interesuje grą. Na początku było dość ciężko, ale nauczyłem się i ostatecznie pokonałem pierwszy loch. :U
Sterowanie dotykowe jest kiepskie. Aby cieszyć się tą grą, potrzebujesz kontrolera. Nawet z kontrolerem 3/5
Za każdym razem, gdy dostanę dobrą grę, wywala się. Naprawdę frustrujące, ponieważ tracisz postępy, gdy to się dzieje.
Świetna gra, ale kilka razy została wymuszona zatrzymana, proszę, popraw, dziękuję.
Za 7 $ sterowanie mogłoby być o wiele lepsze. Wydaje się, że to bardzo fajna gra. Ale kontrola jest tak zła, że umrę z ich powodu, jest szalona. Gry o wartości 99 centów mają lepsze sterowanie, proszę je naprawić i byłoby świetnie.
Twarde zawieszenie podczas przełączania aplikacji Sterowanie wymaga trochę czasu, aby się przyzwyczaić. Oceniłbym wyższy, ale za każdym razem, gdy przełączam się na inną aplikację lub blokuję telefon, aplikacja zawiesza się
Wayward Souls Dobrodružné kaf
The Hidden Treasures: Objects ایڈونچر btb
Kocham to
Gra jest rzeczywiscie niezla wciaga jak malo ktora. Grafika supet efektowna taki pixelart ale najwazniejsza jest tu megagrywalnosc. Jest tez bardzo trudna alevtu do akurat zaleta. Etapy sa chwal losowo wiec nie nudzi sie nawet na dluzsza mete.
Ciągle się zawiesza podczas uruchamiania
Uwielbiam tę grę, ale sterowanie jest trochę lepkie, jeśli chodzi o to, co chcesz z nimi zrobić. Nietoperze są zwykle najtrudniejszymi stworzeniami do walki, ponieważ często nie możesz właściwie wycelować, aby je trafić. Szarżują na ciebie, oops, które spudłowałeś, ponieważ ich ruch jest ukośny, twoje ataki działają tylko w 4 kierunkach, co to jest? Są nad tobą, zamiast tego odwrócisz się i strzelisz za siebie. Zginął zbyt wiele razy, aby sterowanie obracało się w złą stronę, zarówno w proswipe, jak i analogu. Poza tym niesamowita gra. Po prostu potrzebuje ściślejszego schematu kontroli dla tych z nas, którzy nie używają pada. Aktualizacja: Koszt w złocie ulepszeń w porównaniu ze zdobytym złotem naprawdę zaczyna się oddalać o WAAAAK zbyt daleko. Dostaję tylko około 200 funtów na bieg i ukończę kilka pięter, zanim umrę dla coraz trudniejszych wrogów, a moje koszty ulepszenia sięgają tysięcy i dwóch tysięcy wymagających kilku przebiegów, aby uzyskać wystarczającą ilość dodatkowych obrażeń i zdrowia, aby przetrwać niektóre mechaniki które są niemożliwe ze względu na samą liczbę wrogów. Chciałbym zobaczyć albo wzmocnienie statystyk postaci, albo zmniejszenie liczby stworzeń na ekranie, zwłaszcza szlamów mamy, ponieważ możesz zaroić się nieskończonymi szlamami, ale naprawdę trudno jest je zabić, zanim się odrodzą, zwłaszcza z żółte slimy, na których musisz się najpierw skupić, lub duży wzrost złota na rundę.
elementy sterujące są po prostu zbyt niezgrabne i niedokładne w stosunku do liczby wrogów i sposobu, w jaki się zachowują. wygląda na to, że grałoby się lepiej na kontrolerze.
Świetna gra! Uwielbiam wyzwania, które się z tym wiążą i uwielbiam to, że każde piętro jest całkowicie przypadkowe! To jak Binding of Issac dla twojego telefonu, ale mniej przedmiotów i mniej pocisków piekielnych.
Ta gra powinna dodać wyczyn. Aby zobaczyć przeszłych wrogów, których pokonałeś. Encyklopedia byłaby świetna! Choć po prostu zabijanie ich jest zabawne, fajnie byłoby mieć trochę więcej wiedzy. Również licznik, aby zobaczyć, jak długo grałeś w sumie. Poza tym widowiskowa i wciągająca gra. Piękna grafika i rozgrywka.
Bez zakupów w aplikacji:) Poza tym uważam, że super się w to gra.
ta gra była warta każdego grosza. jest to trudne, ale sprawia, że chcesz być w tym coraz lepszy. Nadal uważam, że powinni nieco zmniejszyć trudność. To była dla mnie walka z pokonaniem pierwszego bossa lol, ale ogólnie zdecydowanie polecam to jedyne, czego potrzebuje, to funkcja zapisywania.
To naprawdę imponujące!
Grałbym w tę grę cały czas, z wyjątkiem jednej rzeczy - podczas korzystania z kontrolera nie ma przycisku do wywołania menu/ekranu ekwipunku. To sprawia, że gra jest prawie niegrywalna dla kontrolera. Dodaj to i na pewno jest to 5⭐.
Wayward Souls Dobrodružné kaf
Gry typu rogue są przereklamowane. Gdyby nie było to tak skonstruowane, miałoby TONĘ potencjału. Sterowanie płynami, grafika 16-bitowa, naprawdę chcę to polubić. Graj z Moga
Jedna z najlepszych gier mobilnych, w jakie grałem
Niezwykle trudne. Nie kłamią na temat wartości powtórek. Dobrze wyważone warstwy strategii, szczęścia, zdobywania poziomów i po prostu starej zabawy.
Świetna gra, zwłaszcza jeśli używasz kontrolera. Potrzebuje google cloud save na 5 gwiazdek.dźgnięcie dźgnięcie dźgnięcie dźgnięcie dźgnięcie dźgnięcie dźgnięcie dźgnięcie dźgnięcie dźgnięcie unik przedmiot dźgnięcie dźgnięcie dźgnięcie dźgnięcie .
To świetna gra! Mówi o wysokiej wartości powtórki i to z pewnością jest prawdą. To trudne, lochy są inne w każdej rozgrywce i masz wiele postaci, które możesz odblokować i zagrać. Z biegiem czasu możesz awansować swoje postacie, więc jeśli utkniesz, możesz zmielić lila i przejść obok niego. 10/10. 5 gwiazdek łatwo. Warte swojej ceny. Jeśli nie chcesz go kupować, możesz po prostu dostać Play Pass za 2 USD miesięcznie i pobrać go za darmo. Świetna gra.
Kupiłem go do mojego telewizora tarczowego, ale nigdy nie byłem w stanie odtworzyć go dłużej niż 60 sekund. Szkoda, że nie mogę otrzymać zwrotu pieniędzy za wadliwy, wadliwy produkt.
Warte każdego grosza. Pozornie nieskończona wartość powtórki. Nie w zakupach aplikacji. Postacie do odblokowania. Pozostaje wyzwaniem nawet po ulepszeniu postaci. Najlepsza gra, jaką kiedykolwiek kupiłem. Dziękuję programistom.
Musisz zminimalizować grę po rozpoczęciu dochodzenia do ekranu głównego. Zabawne, ale wymaga naprawy.
To musi być jedna z moich ulubionych gier na Androida, ale czuję, że czegoś brakuje, bardziej znaczące ulepszenia, które są bardziej zbalansowane i więcej sekretów byłoby dobrym początkiem. Nadal trzymajcie się tego deweloperzy, mam nadzieję, że ulepszycie tę grę, zanim zrobicie port na PC. Dużo miłości
Straciłem wszystkie moje postępy po zmianie telefonu.
Dobry towar
Zabawa, choć duża trudność wynika z niezbyt świetnych elementów sterujących. Nie pochwaliłbym ET za jego trudność.
Zajebista
UWIELBIAM tę grę, wszystko, od muzyki po wspaniałą grafikę pikselową i płynną jakość gry.
Jeden z nielicznych, który można tolerować za pomocą sterowania dotykowego. Akcja wielkości kęsa jest idealna do urządzeń mobilnych.
W ogóle nie mogę zaaklimatyzować się do dwóch opcji sterowania ruchem i jest to szalenie frustrujące. Proszę o naprawiony joystick. AKTUALIZACJA: Włożyłem dużo więcej czasu w grę; nadal nie mogę się przyzwyczaić do joysticka. Odbieranie trafień i chybionych strzałów jest denerwujące ze względu na sterowanie. Zdarza się często.
Gra jest do bani
Miałem to na 5 gwiazdkach, ale teraz nie otrzymujemy treści ani aktualizacji, które dostaje iOS. Więc to powinno teraz otrzymać 0 gwiazdek na Androidzie.
Świetna gra typu rogue-like dungeon fighter, którą każdy hardkorowy gracz mobilny powinien sprawdzić