Post by torhmicsosotor on Mar 6, 2022 4:29:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ włącz kody ▞▞▞
▞▞▞ Defense Zone 3 HD 2022 version ▞▞▞
„Wow, właśnie dałem się oszukać, kupując wersję „Ultra HD” tej gry, w której nawiasem mówiąc, nie mogę oceniać ani komentować, nie mówiąc już o tym, że sklep pokazuje ją nawet na mojej liście instalacji. Ale hej, na przynajmniej mogę powiedzieć, żebyś nie kupował niczego z tego rozwoju, ponieważ właśnie zostałem poinformowany, że właśnie kupiłem tę samą grę dwa razy, bez możliwości zwrotu pieniędzy, ponieważ nie ma jej na mojej liście. Świetna linia gry w zacienioną alejkę z tylnymi drzwiami, na której jedzie cyrk jakiegoś shi!
zabłocona, niezróżnicowana grafika
fajnie zabija czas
Bardzo fajna gra, wygenerowanie na początku gdzie nie trzeba kupować ulepszeń
Poczatek ok. Zobaczymy dalej
Nie jest to trudne, ale po pewnym czasie po prostu NIEMOŻLIWE, CHYBA ŻE kupujesz doładowania. Niezła próba wykorzystania ludzkiej psychologii, ale nie, dzięki odinstalowaniu.
naprawdę niesamowita gra ... jeśli ktoś spróbuje nowej gry offline ze świetną grafiką i nowoczesnymi wzorami, to zasugeruję
Bardzo imponująca gra, niezwykle wciągająca, ale dlaczego w takim razie 1 gwiazdka. Chociaż ta gra jest niezwykle przyjemna, gra staje się naprawdę trudna, naprawdę szybka! Nawet łatwy tryb gry nie pomoże. Jest oczywiste, że chcą, aby gracz wydał pieniądze, aby wygrać grę, a jak powiedziałem, ta gra jest bardzo uzależniająca, wyobrażam sobie, że są ludzie, którzy nie mogą się powstrzymać i wydają dużo pieniędzy, aby spróbować wygrać grę, to po prostu nadużywanie tych, którzy nie mogą się powstrzymać.
Gra sama, super ale..... Po śmiechu, niezależnie od inwestycji i wyłączeniu monety znikają za każdym razem...... Jakies??. Do opiewa o kradzież. Skoro już kupuje, aby należy nastawić coś innego od tego czy w coś zagram teraz czy później. Zrobcie coś z tym.
Świetna gra typu tower defense, pokonanie wszystkich trudności nie kosztowało mnie ani grosza, tak, jest trudna
Car Parking Multiplayer Simulācijas spēles zmk
Lubię tę grę, ulepszaj ją dalej
To bardzo trudne, ponieważ broń w tej grze jest słabsza niż DF 2. Konwoje są znacznie dłuższe, a pojazdy trudniejsze do zniszczenia. Chyba tak jak powiedziałem wcześniej broń słabsza! Dodatkowo wygląda na to, że ulepszenie broni jest trudniejsze. Konwój jest w połowie drogi przed dodaniem broni lub ulepszeniem!
Dobra gra, ale z jakiegoś powodu nie mogę ukończyć drugiego poziomu. Gram przez 20 fal, mając jeszcze 20 punktów zdrowia i po prostu zawiesza się, jakby było więcej fal, ale nic się nigdy nie dzieje. Rezygnuję i jeśli będę kontynuował, chce, żebym ponownie zagrała ostatnią falę. Co robię, i po prostu siedzi tam za pomocą baterii. Nie wiem, co się dzieje, ale nigdy nie pokazuje, że ukończyłem poziom. Naprawić?
Świetna grafika, świetna grywalność, kilka godzin gry i poza kilkoma reklamami brak płacenia. Solidna 5-gwiazdkowa gra!
Czasochłonna zabawa. Gram w nią często, musisz wymyślić najlepszą kombinację siły ognia, a w trybie łatwym robi się bardzo ciężko. Jak żartujesz, poziom 8 z 20 jest bardzo trudny do pokonania.
byłoby świetnie, gdyby ekran pauzy nie wyskakiwał złośliwie i nie zamrażał gry przez cały czas
Dobra obrona wieży
Już od samego poczatu ekstremalnie trudna. Typowy pay2win. Absolutnie nie polecam chya że ktoś ma pracę pieniędzy do wyrzucenia
Gra jest bardzo dobra, lepsza niż jakakolwiek wieża obrony, w którą grałem w sofach i grałem w wiele z nich, tylko niektóre poziomy są prawie nie do pokonania. To, czego brakuje w grze, to informacje o wieżach, takie jak to, przeciwko czemu są silne i specyfikacje, zanim faktycznie umieścisz je w terenie.
Defense Zone 3 HD Strategiya cqn
Dochodzi do połowy etapu 3, zawiesza się i nie może kontynuować. Gra nie działa. Jednak do tego momentu jest całkiem fajnie
Wymuszona reklama pod koniec rundy 14, 15, która trwała kilka minut na pierwszej mapie, na której grałem? Na serio?
To zabawne. Ale każdy poziom trwa tak długo, że nie jest to coś, w co naprawdę możesz grać, mniej masz dobre 30 minut przerwy, aby poświęcić się poziomowi. Jest to jednak dość trudne. Co sprawia, że bardzo długie poziomy są jeszcze bardziej frustrujące. Wkładanie ponad 20 minut na poziom to prawdziwa strata, a pod koniec kończy się niepowodzeniem i trzeba to wszystko powtórzyć od nowa.
Ładny
Super gierka oglądaćtrudna ale jest ok 😁
Ardzo fajna gra i wciagajaca
Commanding Fine, ale grafika nie jest fantastyczna.
to całkiem dobra gra. to jest przyjemne. społeczność jest niesamowita. regularne aktualizacje. posłuchaj dewelopera. ale minie trochę czasu, zanim wszystko zrozumiesz. polecam obejrzenie YouTube, zanim zaczniesz. nie ma dużo samouczka.
naprawdę niesamowita gra... funkcja odtwarzania dowolnej fali jest świetna... proszę podać tę funkcję również w strefie obrony 2.
Absolutny chaos. I naprawdę wyrazista grafika. To będzie na mojej grze w dającej się przewidzieć przyszłości. 😀.
może zacząć od samouczka, ale nie jest tak źle, zwłaszcza w porównaniu do innych gier strategicznych w obronie, jest całkiem dobry i bardzo interaktywny
Dobrze.Z łatwością pokonujesz pierwszy poziom. Na kolejnym poziomie jest to niemożliwe nawet w trybie łatwym. Każda fala trwa około 5 minut, a ich fale to 15. Wydaje mi się, że jest tylko jeden sposób na każdy poziom i jest to bardzo trudne, marnujesz dużo czasu, ale jeśli lubisz niemożliwe poziomy i zużywasz około pół godziny na 15 fale to gra dla Ciebie. Deweloperzy P.s, jeśli ułatwisz grę, ocenię 5 gwiazdek
gra jest ogólnie całkiem dobra, ale konkretna rzecz naprawdę ją powstrzymuje, a to jest problem z wieżą ai. - Tryb „optymalny” Nadal nie wiem, co robi inaczej niż „pierwszy” - Nie ma trybu „ostatniego”, z którego mogłoby skorzystać kilka wież - Tryb „pierwszy” (czyli najbliżej wyjścia) jest straszna, wieże w tym trybie zdają się nie doceniać faktu, że wrogowie na krótszej trasie są obecnie bliżej wyjścia niż ci, którzy podróżowali więcej, ale są dalej.